Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Joakim Axel Hertel

Kiropraktor

Joakim Axel Hertel er autorisert kiropraktor og medlem av Norsk kiropraktorforening (NKF). Han er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, hvor utdannelsen som den eneste i verden er fullt integrert med medisin. Under studiene fikk han erfaring fra sekundærsektoren ved Rygcenter Syddanmark Sygehus Lillebælt, som spesialiserer seg på kroniske rygg- og nakkepasienter. I tillegg til håndtering av den akutte og kroniske ryggpasienten, har Joakim spesielt interessefelt innen aktiv rehabilitering av skulder-, kne- og hoftelidelser.  Han har erfaring i behandling og rehabilitering av idrettsskader innen fotball, håndball og ishockey.  Han har tatt videreutdanning i behandling og rehabilitering av idrettskader og muskulære behandlingsteknikker. Joakim er ansvarlig for løpsanalyser på klinikken, og jobber mye med skadeforbygging og rehabilitering hos løpere.

​Joakim har gjennom mange år jobbet hardt både lokalt og nasjonalt, for en bedret kommunikasjon og samhandling omkring pasienten med muskel- og skjelettplager, spesielt da samarbeid mellom kiropraktorer, fastleger, fysioterapeuter og spesialisthelsetjenesten.

Våre kiropraktorer er utdannet som primærkontakter innen muskel, nerve og skjelettlidelser. Kiropraktoren vil besørge en spesifikk tverrfaglig tilnærming på dine problemer. Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til oss eller for å få refusjon. Refusjonen er trukket fra på egenandelen. Spar tid og bestill time direkte hos oss!

Kiropraktorene våre kan gi sykemelding, henvise til spesialister, røntgen og MRI.

joakim@kiropraktoren.no
​joakim@nemus.no