Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

John Arne Nordholmen

Massasjeterapeut

John Arne var ferdig utdannet massasjeterapeut ved Axelsons Bodywork School i 2009. I 2014 ble han ferdig med etterutdannelsen Ortopedisk Massasjeterapi ved Proactiva Holding AS i Ski. Han har lang erfaring innen bedriftsmassasje i Oslo der mye av fokuset har vært på forebyggende behandlinger. I dagens samfunn er det høyt stressnivå ofte kombinert med stillesittende arbeid som gjør at det setter seg unødig mye muskelspenning som igjen kan føre til plager. John Arne har alltid intensjon om å skape en bedre muskelbalanse til klienten under hver behandling og ett mål om å hjelpe klient til en bedre hverdag. Teknikkene han bruker er blant annet klassisk massasje og idrettsmassasje, triggerpunkt behandling, strain & counterstrain og muskeltøyning.