Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Ole Kristoffer Larsen

Kiropraktor

Ole Kristoffer Larsen er turnuskandidat og medlem av Norsk kiropraktorforening (NKF).

 

Han er utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense, hvor utdannelsen er fullt integrert ved det medisinske fakultetet, slik at de tre første årene av utdannelsen er felles med medisinstudiet.

 

Under studiene fikk han erfaring fra sekundærsektoren ved Rygcenter Syddanmark Sygehus Lillebælt, som spesialiserer seg på langvarige rygg- og nakkeplager gjennom ett tett samarbeid mellom leger, kiropraktorer, fysioterapeuter og sykepleiere.

 

Han har gjennom studiet vært engasjert i undervisning av medisinstudenter i anatomi og objektiv

undersøkelse. Ole Kristoffer vektlegger en grundig undersøkelse og diagnostisering så underliggende symptomgivende årsak kan finnes og adresseres for å unngå tilbakefall og følgeskader. Han er opptatt av god og forståelig informasjon, og at pasienten skal kunne være en medspiller i behandlingen.