Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Marta Skjeldal Grytnes

Fysioterapeut

Marta er utdannet fysioterapeut fra Fysioterapeututdanningen ved Høgskolen i Oslo i 2000, medlem i NFF (Norsk Fysioterapeutforbund). I tillegg har hun tatt Triggerpunkt- og stretching kurs hos Manumedic. Etter ferdig utdannelsen har hun jobbet ved treningssenter. Med bakgrunn fra fysioterapi, treningslære og massasje gir Marta behandling i klassisk massasje, idrettsmassasje og triggerpunktbehandling, samt stretching. I vårt tverrfaglige samarbeid  setter vi fokus på årsak for plagene dine og hva du selv kan gjøre  for å holde plager  i sjakk.