Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Behandlingstilbud

Vi er godt oppdatert i utviklingen og fremskritt innen forskningen på muskel- og skjellettpalger. Vi jobber hardt for å drive en evidensbasert praksis i samsvar med nasjonale retningslinjer.

Vi tilbyr deg profesjonell kartlegging og undersøkelse av din problemstilling. På bakgrunn av denne, skreddersyr vi et tverrfaglig behandlingstilbud.

Vi er opptatt av resultater, og kvalitetssikrer progresjon underveis i behandlingen.

Hos NEMUS Horten, Nøtterøy og Tønsberg jobber vi i team bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, coach og massører. Vi tilbyr trykkbølgebehandling ved alle tre klinikker. Vi har treningsfasaliteter til å følge opp i pasienter i rehabilitering av akutte eller langvarige skader.  

Velkommen til et bredt behandlingstilbud i våre klinikker! Vi er sentralt plassert for deg som bor i Horten, Nøtterøy, Tønsberg eller på Tjøme.