Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Helseforsikring

 
  • En halv million nordmenn har helseforsikring
  • Du betaler ofte ingenting av egenadelen
  • Vi har direkteoppgjørsavtale med de aller fleste forsikringsselskapene
  • Vi har kort ventetid

RING OSS Bestill time online

Omlag en halv million nordmenn er forsikret via bedrift eller private forsikringer, og det er det tidobbelte av det det var for 3 år siden. Med helseforsikring betaler du ofte ingenting av egenandelen hos fysioterapeut eller kiropraktor. Noen forsikringsselskaper tilbyr også akupunkturbehandling. Kontakt ditt forsikringsselskap, dersom du er usikker på hva de dekker.

Helseklinikkene Horten, Nøtterøy og Tønsberg har direkteoppgjørsavtale med de aller fleste forsikringsselskaper som tilbyr behandlingsforsikring. Dette gjelder alle terapeuter som jobber her som er fysioterapeuter eller kiropraktorer og både de som er forsikret via bedrift og de som har tegnet privat behandlingsforsikring.

Du kan derfor benytte din helseforsikring hos alle kiropraktorer og fysioterapeuter hos Helseklinikkene Horten, Nøtterøy og Tønsberg. Det betyr at du som pasient kommer raskt til utredning og riktig behandling.

Vi handterer oppgjøret for dine timer hos oss. Bestill time på ONLINE BOOKING på 928 88 288 eller via epost 

                                  

 

 

Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online