Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Ledige stillinger

Vi er i kraftig vekst og er hele tiden på utkikk etter dyktige kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vi er opptatt av at du som søker jobb hos oss er utadvent, har godt humør og godt utviklete sosiale antenner :-)

Hos har du frihet til å bruke dine kvalifikasjoner og personlige egenskaper og vi har et miljø der vi oppmuntrer til faglig utvikling. Vi har en egen kurskonto der du kan søke om bidrag til etterutdannelse/ kurs. Vi legger stor vekt på at det tverrfaglige samarbeidet fungerer godt og du må være forberedt på at vi stiller høye krav til ditt bidrag.

Du vil få god oppfølging og god tid til å utvikle deg til å bli en dyktig tverrfaglig terapeut. Hos oss verdsetter vi det sosiale samhold høyt og vi har felleslunsjer, månedsmøter, sommerfest, julebord og reiser på turer stadig vekk. Vi ønsker oss medarbeidere som også verdsetter et godt sosialt miljø på jobben. Har du lyst til å jobbe hos oss, sender du en mail til Otto Torvik, post@kiropraktoren.no. Søkere må beherske Norsk muntlig og skriftlig 100%! 


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online