Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

NEMUS klinikker i sterk vekst: ansetter seks nye medarbeidere

NEMUS klinikkene som holder til i Tønsberg, Nøtterøy og Horten er i vekst og har nylig ansatt seks nye medarbeidere.

(Vestviken 24) – Vi har hatt en jevn vekst siden vi ble med i Nemus-kjeden i 2016. Nå var det på høy tid å ekspandere kapasiteten, sier Otto Torvik, styreleder for selskapene i Vestfold, i en pressemelding.

Navnet Nemus står for nerve, muskel og skjelett. Klinikkene i Tønsberg, Nøtterøy og Horten består av kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter og osteopat. Nemus har 34 klinikker rundt om i landet

– Vi tror at den gode veksten er et resultat av hard og kontinuerlig jobbing med kvalitetssikring av våre tjenester. Kjeden stiller høye krav til etterutdanning for alle terapeutene og på klinikknivå stilles det høye krav til samarbeid på tvers av profesjonene, sier Torvik. 

Han tror også det å tilby kiropraktorvakt hver dag året rundt bidrar til at det går bra for kjeden.

Må sende videre

Torvik forteller at det er kiropraktoren som vanligvis tar imot pasienten, fordi de, ifølge ham, har størst kompetanse til å vurdere om det dreier seg om alvorlig sykdom

– Relativt ofte får vi pasienter inn til oss som vi må sende videre til annet helsepersonell. Kiropraktorene har henvisningsrett til legespesialist og sykehus, og kan i tillegg sykemelde og sende til røntgen og MR, sier han. 

Torvik understreker at det er viktig at pasienter og henvisende legersjekker at kiropraktoren er medlem av Norsk kiropraktorforening – NKF.

Skal tilby diagnostisk ultralyd

På nyåret regner Nemus med å kunne tilby diagnostisk ultralyd, da to av kiropraktorene ved Nemus skal i gang med en mastergrad i dette.

– Dette vil kunne medføre raskere diagnose og dermed raskere igangsettelse av både behandling og rehabilitering av en rekke tilstander. Spesielt opplever vi at skulder og knepasienter ofte må vente altfor lenge før de settes på riktige tiltak, forteller Torvik. 

Nemus Tønsberg flyttet i vinter inn på Kjelleparken i det nye bygget som huser legevakten.

Les hele artikkelen her


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online