Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

NEMUS Tønsberg har flyttet til Kjelleparken

NEMUS Tønsberg har flyttet inn i den nye helseparken på Kjelle, hvor flere helsefaglige profesjoner er samlokaliserte i ett bygg!
Kiropraktor - Fysioterapeut - Massør

NEMUS Tønsberg har flyttet inn i den nye helseparken på Kjelle, hvor flere helsefaglige profesjoner er samlokaliserte i ett bygg! 

Hos NEMUS finner du kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut som gjerne hjelper deg med muskel- og skjelettplager. Legevakten er på plass med tilknytning til Øyeblikkelig hjelp døgnopphold(ØHD) og Tønsberg kommunale Fastlegekontor. Norlandia medisinske klinikk(gamle Osebergklinikken) opprettholder sitt gode tilbud med allmennleger, spesialister, laboratorium og reisemedisinske tjenester. Fønix samarbeider med NAV og tilbyr tjenester til bedrifter og enkeltpersoner for å hjelpe flere ut i arbeid. I tillegg befinner Apotek 1 seg i 1. etasje.

Vi er allerede godt igang med å etablere et tverrfaglig samarbeid for å tjene deg som pasient på en best mulig måte.

Hos NEMUS Tønsberg holder vi åpent hele sommeren hvis du har behov for hjelp med dine plager.

Velkommen!

Den nye adressen er Kjellengveien 2C. Du finner oss i 2. etasje, via inngang C.

Bak fra ve.: Bente Steffensen(Helsesekretær Tønsberg fastelegekontor), Iryna Gran(Lege Tønsberg fastlegekontor), Bente Lie Roberg(Sykepleier Legevakt), Tone Kerre(Sykepleier Norlandia), Sture Hammern(Kiropraktor NEMUS Tønsberg), Sverre Støren(Lege Norlandia), Ankush Kumar Arora(Fysioterapeut NEMUS).

Foran fra ve.: Stine Sæther(Sykepleier Legevakt), Christine Larssen(Sykepleier ØHD), Linda Michelsen(Sykepleier ØHD). 

Sjekk ut vår nye hjemmside her


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online