Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Personvernerklæring - GDPR - NEMUS

Personvernerklæring NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg

Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg og medfølgende tjenester eies og driftes separat av NEUMUS Horten helseklinikk AS Org 912173100, NEMUS Nøtterøy helseklinikk AS Org 913630866 og NEMUS Tønsberg helseklinikk AS Org 914015154 med respektive adresser som du finner her https://nemus.no/horten-notteroy-og-tonsberg

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og journal. Historikken rundt dine tidligere kjøp av tjenester og journalpliktig informasjon hos oss kan derfor ikke slettes. All annen informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det. Vi har innført rutiner for å sikre at dette skjer i tråd med gjeldende regelverk.

Dine helseopplysninger

Vi er autorisert helsepersonell av Helsedirektoratet og vi følger Helsepersonelloven.

Det stilles strenge krav for å ivareta personvern og informasjonssikkerhet ved behandling av helseopplysninger. NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg arbeider systematisk for å oppfylle kravene, og behandle helseopplysningene til våre pasienter på en god og sikker måte.

Internt i klinikken, har våre medarbeidere kun tilgang til journal til sine egne pasienter, dersom du ikke har gitt adgang til det. Hele journalen, inkludert fødselsnummer og personalia, oppbevares kryptert i journalsystemet ProMed.

Har du spørsmål angående informasjon i din journal, vennligst kontakt oss på tlf 92888288.

Vår håndtering av ditt betalingskort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi benytter Nets som betalingsleverandør i klinikken.

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende.  Vi vil kun dele informasjon hvis det er nødvendig, og dersom du har gitt samtykke, for å gi tilstrekkelig helsehjelp. Dette kan være feks henvisning til sykehus, NAV (sykmelding), HELFO (trygdeoppgjør) eller din fastlege.

Bruk av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og finne ut mer om hvordan vi kan forbedre oss.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi ønsker å nå deg som har vært på vår side.

Campaign Monitor

Vi benytter Campaign Monitor for utsendelse av e-post med vårt nyhetsbrev.

Slik kan du unngå cookies:

Dersom du ønsker unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Les her for å lære hvordan du kan deaktivere cookies på din nettleser: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Du kan også slette alle cookies manuelt i din nettleser.

Administrering av personopplysninger

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg og til å bestemme hvordan vi skal bruke disse.

Dersom du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du endre dette ved å ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på info@nemus.no NB: Ikke dine helseopplysninger.

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på info@nemus.no

Har du spørsmål angående din journal, ring oss på  92888288

 

 


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online