Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Gruppetrening

Vi tilbyr veiledet og spesifikk trening i små grupper ved alle våre klinikker. Gruppene går over 10 uker og har spesifikk formål ut i fra den enkeltes behov.

Vårt treningstilbud

Pilates (NEMUS Tønsberg)

Pilates har fokus på kjernemuskulatur og aktivering av de dype stabilisatorene i rygg og mage. Det er en treningsform som passer for alle og som er skånsom for ryggen, selv om du kan få litt svette i pannen underveis. Mer info

Generell styrke

Generell styrke er et tilbud til deg som ønsker å komme i gang med trening, men som ikke får satt i gang på egen hånd eller som ikke føler du passer inn på et helsestudio. Små grupper gjør at hver enkelt får god oppfølging underveis, og hele kroppen blir gjennomtrent på en time.

Små grupper gjør at hver enkelt får god oppfølging  underveis.

Smertegruppe

Smertegruppe er skreddersydd for deg som har smerter, men som behøver å komme i gang med en form for bevegelse under veiledning. Fokuset ligger på mobilisering, avspenning, lette stabilitetsøvelser og tøyninger.

Nakke/skulder og ryggruppe

Denne timen er for deg med muskel- og skjelettplager i nakke, skulder og rygg. Før og etter hver gruppeintervensjon vil det bli foretatt en funksjonstest. Dette avgjør hvordan treningen vil bli for den enkelte og hvilken gruppen du kommer i. Her måler vi også progresjon.

Generell styrke og kondisjonsgruppe

Generell styrke og kondisjonsgruppe er et tilbud til deg som ønsker å komme i gang med trening, men som ikke har fått satt i gang på egenhånd eller føler at du ikke passer inn på helsestudio. Hele kroppen blir gjennomtreng, og for de som liker å trene ute tilbys også kondisjonstrening individuelt.

Vi hjelper deg med å nå dine mål.

Damegruppe – ”Bevegelsesgruppe”

Bevegelsesgruppen fokuserer på generell bevegelse med lett styrketrening, kondisjonstrening, stabilitetstrening, bevegelighet og holdningsspesifikk trening. Målet med gruppetreningen er å blir kjent med egen kropp gjennom bevegelse, og å komme i gang med tilpasset trening.

Herregruppe – ”Generell styrke og kondisjonsgruppe”

Fokuset i denne gruppen er styrketrening, kondisjonstrening og stabilitet, samt holdningsspesifikk trening. Passer for deg som ønsker å komme i gang med trening, men som sliter med å komme i gang på egenhånd.   

Livsmestringsgruppe

 

Er du litt usikker på om dette er noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.