Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Løpepakke

LØPEPAKKE m/løpsanalyse og tilrettelagt treningsveiledning på NEMUS Nøtterøy

 

Instruktører: Triatlet Jim Flegstad og kiropraktor Joakim Axel Hertel

«Du slutter ikke å løpe fordi du blir gammel. Du blir gammel fordi du slutter å løpe.»


Vår motivasjon for å løpe er forskjellig. Noen skal løpe konkurranser, mens andre løper for å mosjonere. Noen har kanskje tanker eller drømmer om at de kan løpe igjen, men er usikker på kroppen. Ønsker du en objektiv vurdering av løpingen din? Ønsker du å bruke mindre energi når du løper? Har du kanskje fått beskjed av andre at du ikke kan løpe? Tror du selv at du ikke kan løpe pga skader, slitasje etc?

Vi kan gi deg informasjon om hvordan du kan oppnå en bedre teknikk og løpe mer økonomisk.

Og til deg som er skeptisk til egen kropp - kanskje vi også kan få deg til å få troen på at du kan løpe igjen?

Det vil bli gjort analyse av deg på løpemølle med bilder og film. Deretter vil vi gjennomgå tiltak med grunnøvelser som kan utbedre løpsøkonomi.

Du trenger løpesko som er rene under og løpeklær som ikke er for løse. Ta gjerne på deg shorts og  t-skjorte som sitter tett på kroppen, slik at kameraene kan registrere bevegelsene dine best mulig. 

 


Pris: 1000kr per person
Sted: NEMUS Nøtterøy, Stalsbergveien 1, 3etg, 3128 Nøtterøy (rett ved Active badeland)

BOOKING: Ring 92888288 eller skriv til joakim@nemus.no