Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Ryggskole

Ryggskolen er et informasjonsmøte holdt av en av våre kiropraktorer en gang pr måned. Møtet varer en time og har som mål og belyse mange av de faktorer som er med på skape problemer i rygg og nakke og muskel-skjelett apparatet ellers.
Det er  hovedfokus på forebyggende tiltak og hva du som pasient kan gjøre selv for å unngå tilbakefall. Det blir gjennomgått modeller i forklaring av akutte og kroniske smerter, hvilket ofte kan føre til større forståelse og trygghet når man opplever smerter i aktivitet. 

Jeg mener at informasjonen på dette møtet er avgjørende for din suksess med å bli kvitt dine plager. Dersom du ikke er pasient ved klinikkene kan du enkelt sende meg en E-post på post@kiropraktoren.no for påmelding.

Vel møtt!

Informasjonsmøte koster 200 kr pr person.

Våre klinikker sentralt til for deg som bor i Horten, Nøtterøy, Tønsberg og på Tjøme.

Otto Torvik

Daglig leder