Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Hvem skal du oppsøke med vond rygg?

Visste du at i Norge er det kiropraktorene som er best kvalifisert til å vurdere vonde rygger i primærhelsetjenesten?
Se den kule videoen vi har laget :-)

HVEM OPPSØKER DU MED VOND RYGG?

Visste du at i Norge er det kiropraktorene som er best kvalifisert til å vurdere vonde rygger i primærhelsetjenesten? Men, driver ikke de bare med "knekking" spør du kanskje? Svaret er NEI. De gjør en grundig utredning og behandler med et stort utvalg av ulike behandlingsteknikker. I tillegg kan kiropraktorene sykemelde, henvise til røntgen og MR, henvise til spesialist, ja til og med legge deg inn på sykehus om nødvendig. I NEMUS Vestfold jobber vi i tillegg i team. Dvs at vi jobber sammen for å finne ut hva som feiler nettopp deg. Våre team består av kiropraktor, fysioterapeut, osteopat og massasjeterapeut. Hos oss er du i de beste hender!


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online