Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Åge Sundet

Kiropraktor

Åge Sundet er autorisert kiropraktor og medlem av Norsk kiropraktorforening (NKF). Han er utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense, hvor utdannelsen som den eneste i verden er fullt integrert med medisinstudiet. Under studiene fikk han erfaring fra sekundærsektoren ved Rygcenter Syddanmark Sygehus Lillebælt, som spesialiserer seg på kroniske rygg- og nakkepasienter.

Videre har han arbeidet ved en tverrfaglig kiropraktorklinikk i Danmark. I tillegg tår håndterning av akutte og kroniske rygg- og nakkepasienter, har Åge spesielt interessefelt innen aktiv rehabilitering av fot/ankel og kne-problematikk, samt hodepine og svimmelhet. Har gjennom flere år vært en del av det medisinske støtteapparatet til FALK Håndball i 1.divisjon og eliteserie. Han har tatt videreutdanning i behandling og rehabilitering av idrettskader - særlig fokus på fotball, friidrett (løp- og kasteøvelser) og håndball.

Åge legger stor vekt på diagnostisering og mener det er essensielt å finne årsaken til den aktuelle smerteproblematikk for å iverksette riktige tiltak. Dette ofte i samarbeid med pasientens fastlege og legespesialister.

Våre kiropraktorer er utdannet som primærkontakter innen muskel, nerve og skjelettlidelser. De vil besørge en spesifikk tverrfaglig tilnærming på dine problemer. Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til oss eller for å få refusjon. Refusjonen er trukket fra på egenandelen. Spar tid og bestill time direkte hos oss!

 Kiropraktorene våre kan gi sykemelding, henvise til spesialister, røntgen og MR.

age@nemus.no