Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Sølvi Balsnes

Fysioterapeut med mastergrad i Manuellterapi

Sølvi er fysioterapeut med mastergrad i Manuellterapi ved University of Queensland, Australia. Hun behandler problemer i muskel- og skjelettapparatet og har jobbet både med bredde- og toppidrett, kroniske smertepasienter og rehabilitering. Sølvi har stort fokus diagnostisering og kartlegging av muskel- og skjelettproblematikk, forankret i faglig kompetanse og evidensbasert praksis.  

  • Utdannet fysioterapeut ved UCL i Danmark.
  • Mastergrad i manuellterapi, det vil si at Sølvi er primærkontakt innen muskel- og skjelett. Hun kan sykemelde, samt henvise til bildediagnostikk og til spesialisthelsetjenesten.
  • Er tilknyttet idrettens skadetelefon. Det betyr at alle idrettsutøvere med forsikring gjennom sitt særforbund får dekket undersøkelse og behandling
  • Jobbet med toppidrett gjennom Falk håndball i 2013. Har også kurs i idrettsmedisin.
  • Jobbet ved Norges Idrettsmedisinske Institutt (NIMI) Ullevål Stadion før hun startet ved NEMUS Nøtterøy.