Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288Nettstedsoppsett

Sture Hammern

kiropraktor

Sture Hammern er autorisrt kiropraktor og medlem av Norsk kiropraktorforening (NKF). Han er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, hvor utdannelsen som den eneste i verden er fullt integrert med medisinstudiet. Under studiene tilegnet han seg erfaring fra sekundærsektoren ved Rygcenter Syddanmark Sygehus Lillebælt, som spesialiserer seg på kroniske rygg- og nakkepasienter. Videre har Sture under utdannelsen tatt fordypende kurs i undersøkelse og behandling av ekstremitetsbehandling, hvilket vil si kiropraktisk behandling av ledd i armer og ben, samt kjeveledd. Han er også utdannet ergoterapeut, og har i den forbindelse 1, 5 års arbeidserfaring innenfor rehabilitering og forebyggende tjenester.

Sture legger stor vekt på diagnostisering og mener det er essensielt å finne årsaken til den aktuelle smerteproblematikk og ikke kun behandle symptomene. Han er opptatt av informasjon og bevisstgjøring omkring holdnings- og bevegeslesadferd, samt å utstyre deg som pasient med gode verktøy til selvhjelp. Dette er viktig med tanke på å redusere sjansene for tilbakefall og følgeskader.

Øvrige kurs:

  • Myofascielt fordypningfag under utdannelsen(herunder IASTM og dry needling).
  • Ultralyd av skulder, albue og håndledd.