Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Kinesiotaping

Hva er kinesiotape

Metoden kinesiotape er en behandlingsmetode som fokuserer på sammenhenger i kroppen. Kinesiotape er en tynn og elastisk tape som vil kunne gi effekt hele tiden mens den sitter på huden. Vanligvis sitter tapen på huden i 4-5 dager før vi skifter den ut. Tapen er veldig elastisk og er derfor sjeldent generende for pasienten.

Bruk av kinesiotape har ingen bivirkninger.

Om behandlingen

I Kinesiotape-metoden bruker vi en elastisk tape over og rundt musklene. Tapen legges på huden slik at den vil kunne støtte og assistere musklene. Målet med tapen er å stimulerer musklene til enten å jobbe mer, eller holdes mer i ro. Behandling med kinesiotape brukes ofte som en supplement til annen behandling.

Eksempel på bruk av kinesiotape er ved instabilitet i skulder, hvor man taper for å stimulere rotatorcuffmuskulaturen i skulder. Bruk av kinesiotape som behandlingsmetode har hatt stor suksess i de internasjonale rehabiliterings- og sportsmiljøer de siste årene.
 

Terapeuter som utfører kinesiotaping