Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Nyheter

  Plages du av svimmelhet? Visste du at svimmelhet kan komme fra stiv nakke?

  Mange av oss plages med svimmelhet i større eller mindre grad igjennom livet og det er ofte vanskelig å finne den nøyaktige årsaken til svimmelheten. Det er heldigvis sjeldent at svimmelhet alene er et tegn på alvorlig sykdom, men det kan likevel være lur

  Gir årsoppgjøret deg nakkesmerter? Vi kan hjelpe deg!

  Nakkesmerter er en plage vi ser daglig på NEMUS Horten, Nøtterøy & Tønsberg, og forekommer hos 30-50% av den voksne befolkningen i løpet av et år. Disse kan oppstå akutt eller gradvis, med eller uten hodepine, samt forplante seg til skulder, arm og/eller hånd. Nakkesmerter er ofte ufarlige, selv om det kan være svært hemmende for din livskvalitet.

  Kan stramme jeans gi ryggsmerter?

  En britisk undersøkelse sier så, men kiropraktor hos NEMUS er ikke helt enig.....

  Søker du Lykken?

  Gode og nære relasjoner gjør deg lykkelig!
  Bruker vi for mye tid foran "skjermen" ? Hva skjer om vi bytter ut denne tiden med kvalitetstid tll menneskene rundt oss?
  Robert Waldinger har, gjennom et langt studie, konkludert med at penger, fine ting og pene fasader ikke gjør deg mer lykkelig. Nemus i Horten, Nøtterøy og Tønsberg med kiropraktor, fysioterapeut, manuellterapeut og massør ønsker deg et lykkelig liv :-) Klikk på bildet og se videoen

  Bli kvitt ryggsmerter på den beste måten!

  Ny studie bekrefter at NEMUS sin tilnærming fungerer best.
  Har du ryggsmerter? anbefalingen er å bruke kiropraktor, fysioterapeut, manuellterapeut og massør. Da blir du raskere kvitt ryggsmertene! NEMUS Horten, Nøtterøy og Tønsberg hjelper deg. Klikk på bildet og les studien