Har du ikke vært pasient hos oss tidligere er det viktig at du trykker på "Ny pasient" etter at du har trykket på "Bestill time".
Bestiller du time for en du kjenner og han/hun ikke har vært hos oss før, er det viktig at du ikke registrerer denne timen på deg selv, men trykker på " Ny pasient". Husk å ha fødselsnummer (11 siffer), adresse og telefonnummer klart.

Er du allerede pasient hos oss, og skal bestille time til en ny behandlingsform, må du ringe oss på tlf. 92888288, slik at vi får satt av nok tid til behandlingen.

928 88 288

Ryggsmerter

Ved ryggsmerter er det kiropraktoren som er best kvalifisert til å hjelpe deg enten smertene kom akutt eller har vedvart i lang tid

Ryggsmerter

Ryggsmerter er svært vanlig med korsryggsmerter som hyppigste årsak til plager i muskel- og skjelettapparatet på verdensbasis. Smerter i ryggen er som regel helt ufarlig og går ofte over av seg selv, men kan være svært smertefullt. Moderat variert aktivitet kan bidra til at ryggsmertene gir seg, og mange har god hjelp av behandling hos helsepersonell som kiropraktor eller fysioterapeut.      


Vi gir time samme dag og har åpent 365 dager i året.
RING OSS Bestill time online